Oppskrift utviklet og perfektert over 5 års vaffelsjappedrift, veldig digg klassiske norske vafler πŸ™πŸΌπŸ‡³πŸ‡΄

​

Rundt 20 stk:

​

4 egg

250 g sukker

450 g smør

1 spiseskje salt, kanel og kardemomme

1/2 spiseskje bakepulver

​

Rør skikkelig sammen

​

350 g Solo

350 g vann

1050 g lettmelk

1,1 kg hvetemel

​

Stekes mest digg på høy temperatur, så får de litt overflate mens de er myk og deilig inne i πŸ™πŸΌπŸ‡³πŸ‡΄

​

​

Alle som trenger videre vaffeltips eller har vaffelspørsmål er velkommen i FB-gruppe Vaffeltips πŸ™πŸΌπŸ‡³πŸ‡΄

https://www.facebook.com/groups/867663560258703/ 

​

Olaf Ryes plass 3, 0552 Oslo

man-tor 13-19, fre 13-21

lΓΈr-sΓΈn 11-21

​

Jonathan@Haraldsvaffel.no