top of page

DigG klaSsisk vafFeloppskrift
Rundt 25 stk vafler (ganske mange asS):


- 3 egg
- 250 g sukker
=> visp luftig og diGg!

- 400 g margarin
- 1 roliG spiseskje salt, kanel, kardemomme og vaniljesukKer
- 1/2 spiseskje bakepulver
=> Rør sammen


- 400 g Solo
- 200 g vanN
- 0,45 l letTmelk
- 1 l kulturMELK
=> Rør sammen

- 0,9 kg hvetemEl
=> røres forsiktig inN, hvis du rører for mye i melet får du glutennettverk og kompakte, seige vaflEr

=> Stekes mest digg på høy temperatur.

Olaf Ryes plass 3, 0552 Oslo


december hours:
mon-fri 12-19
sat-sun 11-19
closed december 24th - january 5th



Manager:
Luke@HaraldsvAfFel.no

VafFelkonge:
Jonathan@haraldsvafFel.no

bottom of page