DigG klaSsisk vafFeloppskrift, sist opPdatert og justert 1/4/2021

Rundt 25 stk vafler (ganske mange asS):

3 egg

250 g sukker

Rør luftig og diGg!

400 g margarin

1 roliG spiseskje salt, kanel, kardemomme og vaniljesukKer

1/2 spiseskje bakepulver

400 g Solo

200 g vanN

0,45 l letTmelk

1 l kulturMELK

Rør sammen

0,9 kg hvetemEl

(røres forsiktig inN, hvis du rører for mye i melet får

du glutennettverk og kompakte, seige vaflEr)

Stekes mest digg på høy temperatur, så får de litt overflate mens de er myk og deilig inne i 🧡🙏🏼🇳🇴

Alle som trenger videre vaffeltips eller har vaffelspørsmål er velkommen i FB-gruppe Vaffeltips 🙏🏼🇳🇴

https://www.facebook.com/groups/867663560258703/